Kutsun sinut kohtaamaan rajattoman mielesi ja oppimaan navigoimaan tietoisuuden matriisissa? Synesthesium Akatemia tarjoaa ainutlaatuisen koulutuksen, jossa tutustut potentiaaliisi, kehität intuitiotasi ja opit käyttämään tietoisuutesi laajimpia ulottuvuuksia.

Tämä pilottikurssi, ”Tietoisuusmatriisi Navigointi”, johdattaa sinut käyttämään aivotaajuuksia, tutkimaan Schumann-resonanssia ja hyödyntämään geomagneettisia ilmiöitä oman tietoisuutesi laajentamiseksi. Kurssi yhdistää ajantasaista tutkimustietoa ja muinaisia henkisiä käytäntöjä, jotka avaavat ovet kehitykseen ja mahdollistavat uusien kykyjen löytämisen.

Kurssin pääteemat:

  • Tietoisuusmatriisin navigointi: Opit käyttämään intuitiotasi ja tietoisuuttasi rajattomien ulottuvuuksien saavuttamiseksi. Kurssi antaa välineitä aivojen taajuuksien hyödyntämiseen sekä tarjoaa käytännön harjoituksia, kuten kaukokatsomista ja tietoisuuden laajentamista luonnonilmiöiden avulla.
  • Schumann-resonanssi ja geomagneettiset ilmiöt: Tutkimme luonnon ilmiöiden vaikutusta henkiseen ja tietoiseen kokemusmaailmaamme. Opit hyödyntämään näitä ilmiöitä tietoisuuden syventämiseksi.
  • Aivotaajuudet ja henkinen herkkyys: Opit tunnistamaan eri tietoisuustilat ja saavuttamaan syvemmän henkisen läsnäolon.

Pääsykokeet ja ennakkotehtävä:

Tämä kurssi on suunnattu niille, jotka ovat valmiita sukeltamaan syvemmälle henkiseen kasvuun ja tietoisuuden tutkimiseen. Kurssille pääseminen edellyttää osallistumista pääsykokeisiin sekä niiden läpäisemistä. Kokeita järjestetään 14.–31. lokakuuta 2024 välisenä aikana.

Ennen pääsykokeita tulee suorittaa ennakkotehtävä, joka mittaa herkkyyttäsi sekä kykyjäsi. Ennakkotehtävä tulee palauttaa viimeistään 9. lokakuuta 2024. Tämä tehtävä antaa sinulle ensikosketuksen tietoisuusmatriisin navigointiin, ja sen suorittaminen on olennainen osa pääsykoetta.

Pilottikurssin etu – Hinta ja rajoitettu osallistuminen:

Kyseessä on pilottikurssi, jonka hinta on erityisen edullinen: vain 249 euroa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua kurssille ennen kuin hinta nousee seuraavissa toteutuksissa 599 euroon. Pilottikurssiin otetaan mukaan vain rajallinen määrä osallistujia, jotta voimme tarjota yksilöllistä ohjausta ja tukea jokaiselle osallistujalle.

Kurssin kesto:

Kurssi kestää 8-10 viikkoa, ja siihen sisältyy syvällisiä tietoisuusharjoituksia, teoreettista opetusta ja henkilökohtaista tukea. Koulutus alkaa pian pääsykokeiden jälkeen, ja osallistujille annetaan tarkemmat aikataulut ilmoittautumisen yhteydessä.

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.!

Lue lisää kurssisisällöstä osoitteessa https://www.synesthesiumacademy.com/tietoisuusmatriisi-navigointi/

Ilmoittaudu pääsykokeisiin täyttämällä lomake osoitteessa https://forms.gle/dcp3C2ZSco2B8mZR6